Hotel Dom penzionera nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama opremljenim inventarom potrebnim za ugodan boravak starijih osoba. Svaka soba posjeduje kupaonicu i balkon.

Za obiteljsku atmosferu i ugođaj, mjesta ima u zajedničkim holovima na spratovima, a na svakoj od osam etaža Hotela, nalaze se i čajne kuhinje koje korisnicima služe za pripremu toplih napitaka.

Poseban kutak u kojem se korisnici druže, čitaju dnevnu štampu, gledaju televiziju i igraju društvene igre je Dnevni centar za zdravo starenje. U ovom prostoru, u okviru radno-okupacione terapije korisnici pokazuju svoje umijeće pletenja, vezenja, slikanja, izrade nakita i čestitki, te drugih hobija. U trenucima odmora mogu se poslužiti bibliotekom koja broja oko 400 naslova. Njihovim aktivnostima mogu se pridružiti i svi drugi penzioneri sa područja grada. Nerijetko ih posjete i mlađe osobe koje svojim aktivnostima nastoje doprinijeti ljepšim i ugodnijim staračkim danima.

Oko objekta se nalazi park sa asfaltiranim stazama, cvijećem i klupama, gdje korisnici provode ugodne trenutke odmora, šetnje i rekreacije.